tjo!

Den här bloggen har jag för att delge min omgivning om alla roliga saker jag  har lyckan att få erfara. (därav namnet Ljusglimtar...) Dom gånger den inte blir uppdaterad allför ofta innebär det alltså att jag inte har haft något särskillt kul för mig. Men jag vill i alla fall uppmana er om att snokar man så får man väldigt gära kommentera oxå. :) då blir jag en glad Lulle och har du tur så skriver jag ett gulligt litet inlägg om just dig någon gång.
Tack snälla stefan, adam och mamma för de gulliga kommentarerna. Jag gillar't!


Efter detta vill jag bara säga att jag tycker om min mamma väldigt mycket, jag har upptäckt att många mammor är ganska knasiga... Det är min mamma oxå, fast på det bästa knasiga viset man kan vara.


Jag älskar min ponny.

Charesse tycker det är väldigt kul att hoppa. det tycker jag med. :D
Så vi bestämde oss en vacker dag för att vara med på en hopptävling för att det är så kul. Vad vi inte väntade oss var att vi skulle vinna... men det gjorde vi. Igår var det andra deltävlingen i  en seriehoppning som jag kände att vu inte kunde missa nu eftersom vi vann den första. Vi gick in på banan med samma inställning. Ha kul. :D Så vi vann igen. Jag älskar min ponny. Hon är bäst i heeela världen.
  

"iiida på bäsök"

Ida kommer från Värmland. Hon pratar fint och är väldigt söt. :) Hon hälsade på mig här hemma i tråk-åker igår till idag. Det tycker jag var väldigt gulligt av henne för jag känner mig ganska ensam. Vi har åkt bil, (ida är cool, hon har körkort), jag har ridigt när ida har tittat på, och så har vi ätit god mat och snurrat runt i eskilstuna lite grann. :D Jag bestämde mig för övrigt för att lämna tebax jackan... det kändes inte 100 % rätt längre... Ida därimot, köpte ett par väldigt fina stövlar för 1200. Tihi. Busigt.





Ida är ganska söt. Särskillt när hon fyller 17 och blir "skjuten på en skottkärra fram" o sen ner i kossornas badkar.



Hos Jarle var Ida busig, hon red bakofram på sin ponny och hon la massa brödsmulor i min säng o mosade in silikon i min tandkrämstub och försökte blöta ner mig med en hink vatten på badrumsdörren, men sen grät hon iofs när jag och Sofia skrek när orshen kom. :P

Jag har ganska många fula bilder på Ida, som de här t.ex. Hon blir arg på mig om hon ser att jag har lagt ut dom här men det struntar jag i för jag tycker de är söta. =)



Jag tycker om min Ida. <3


eskilstuna med emma. : )

Idag var jag och Emma och shoppade i eskilstuna. =) det var skojjigt. vi skrattade massa o pladdrade massa o shoppade DYRT!. :P



Jag hittade ett par byxor som var jättesköna men som tyvärr såg ut som ridbyxor (på mig iaf) Men OJ va rockig jag var. haha :P

 

På H&M köpte jag en svart tröjja lite underkläder o så fick jag en jättefin liten stöjja av emma i födelsedagspresent. Då blev jag en glad Lulle.
Sen styrde Emma stegen mot Ego o jag svansade efter o visste knappt var det var. :P sen kommer vi in o både emma o jag får upp ögonen för var sin jacka som vi blev förälskade i... min kostade 1500 o emmes 2200... Vi började typ gråta för det kändes som ett galet köp... men det slutade med att vi ändå gick därifrån med jackorna på öppet köp i alla fall. tihi. :)

Jag var en glad, trött och fnissig Lulle med huvudvärk hem på tåget. Det var emma oxå. :P Fast inte en Lulle utan en Emma asså. =)

Jag tycker om min Emma <3




RSS 2.0