tidsfördriv en onsdagskväll

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Helena
2. Ett ord på fyra bokstäver: Häst
3. Flicknamn: Hilen :P
4. Pojknamn: Hannes
5. Yrke: Hästskötare
6. Färg: Havregul
7. Klädesplagg:Hatt
8. Mat: Havregrynsgröt
9. Sak i badrummet: Handduk
10. Plats/stad: Himalaya
11. En orsak att vara sen: Hårdag = dålig
12. Något man skriker: Haha!!!
13. Film: Hannibal
14. Något man dricker: Hallonsaft
15. Band: Hellacopters
16. Djur: Hamster
17. Gatunamn: Hästskovägen (jag lovar att den excisterar... i strängnäs)
18. Bil: Hundai
19. Sång: Halleluja

(ja, jag gillar hästar...)

Jag utmanar: Hanna, Emma och Mamma.

Dessutom är jag grymt lycklig att jag hann göra före Hilen. :P

en vecka till

Veckan som gick var skoj! Och veckan som kommer blir nog oxå rolig. Lediga på torsdag så plutonen planerar en gemensam utgång på onsdag. Kan bli mycket intressant. :) I övrigt har veckan innehållit ridning med sabelexcercis, uppslagna och sydda fötter, en heldag med teori om cbrn, en heldag praktisk övning cbrn (ingen favoritövning) :S.

Helgen har varit underbart rolig. I fredags blev de god middag och bio med favoritbörderna. Bra film, fast inte jättebra. :S Lördagen blev det slappa o laga monsterlunch med martin. :) jag var mätt resten av dagen om jag säger så. :P På eftermiddan kom Kalle och vi drog hem till hennes lgnhet o gjorde oss iordning och bakade en kladdkaka för att bli redo för Schlagerparty! :D dit kom vi och det var verkligen den bästa schlagerkvällen ever. :P kvällen innehöll bland annat, måns zelmerlöw - hope and glory nojja, jag hade ut sex stycken olika glas med dricka varav ett gick sönder vilket var ytterst pinsamt, rökefekter, klubbor (såna man får på pizzerian när man är liten), icke-dansanta grabbar som jag tillslut lyckades få igång. :P kul var det iaf. Sedan hade ju jag och Kalle bestämt sen innan att hon skulle visa mig utelivet i linköping så det vart bussen in till ågatan för att dansa runt på platå ett tag. Jag var fast besluten om att få dj:en att spela just dance så jag tjatade på honom tills han tyckte jag blev för jobbig och spelade den bara för att bli av med mig. suck... :P ibland får jag för mig lite väl konstiga saker... innan vi drog hem till sköna sängen blev det fyllekäk på en kebabresturang där vi fick sällskap av en oerhört trevlig kille som inte var så bra på svenska men lyckades iaf få fram att han inte ville att vi skulle gå på plaza för där fanns bara småbarn. och att vi ska ta hand om varandra. mkt snäll kille.

allt som allt en trevlig helg. :)

nu sitter jag på tåget påväg tillbaka till sthlm för att ta tag i nästa vecka, till helgen blir det adam <3 yes!


RSS 2.0