i want to save you...

denna veckan har vart slapp. :) har bara lärt mig att köra minibuss hela dagarna. :P mycket roligt. var på halkbanan hela torsdagen och de sndra dagarna slappade vi bara i en teorisal när vi inte övade sambandkörning eller backning. Jag och Karlquist är the # one in driving minibus together. :P särskillt när det gäller att backa med ledare.
Min kära Karlquist fyllde 20 i onsdags så det blev utgång på torsdagen, helt galen kväll med shots, southern comfort cola och lite lite vatten. :P show i gamla stans tunnebanestation, hotel california, song by: 230 larsson guitar by: uteliggaren med skägg. oerhört vackert. Jag blev kär i gotland-axells lammunge-hår och karlquist blev kär i hela "lilamössan". roligt. :P Thool var allmänt tokig. alltså lever hon upp till sitt nya smeknamn, Tokthool. :D

TokThool, Kallequisten, LökLarsson

Inatt sov jag 12 timmar heeelt ostört. Underbart. :) Efter frukost åkte jag o mamma till inter sport o handlade lite för fältveckan. Och så köpte mamma ett par mysbyxor o så köpte vi en fin tröjja till pappa. Han blev glad. Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka till agiletybanan med Jimbo och kom på när vi åkte förbi Anneberg att vi kunde ju ta med oss Lisa. Så så blev det. Hon var lite smått orolig i början men den blev hon glad. Sen tyckte vi synd om henne så hon fick följa med hem så kommer annika o hämtar henne sen när hon kommer från jobbet. Tycker om Lisa, hon är min typ av hund. Och så är hon så himla fin. Gjorde jag inte lumpen skulle jag sno henne i smyg.... :D


Lisa

I morgon ska jag iväg o rida charesse, det blir skoj! saknar henne väldigt mycke ibland men vet att hon har det bra som tur är. saknar mina kompisar i karlstad oxå... väldigt mycke, o så adam förtås, väldigt mycke. suck. men en dag så kommer jag att ta igen det här. :) Muck säger jag bara. ;)


the very day of hate

Söndag.
Dagen innan allt börjar om.
Dagen innan en hel vecka av slit.
Dagen då man lämnar sitt trygga trivsamma hem för ett logement.
Söndagar har aldrig riktigt varit min grej.
Separationer har aldrig heller varit riktigt min grej.
Ångest har blivit min grej mer och mer på senaste tiden.

Idag har varit en ganska normal söndag, sov länge, tog det lugnt på morgonen, in till stan och myste med Emma och kollade på Finding Neverland, söt film, missade dock halva filmen då jag råkade somna... imponerande... Hem igen, packade, kollade till mamma som legat fast i soffan hela dagen pga ryggskott och nu sitter jag här medans pappa lagar mat. Sen är det dax att åka till tåget som tar mig tillbaka till Stockholm och K1.

Söndag.
Dagen som säger, nu har du klarat av en vecka till!
Dagen innan en ny vecka av erfarenheter.
Dagen då man åker tillbaka till härliga lumparpolare.
Söndagar har aldrig riktigt varit min grej.
Men å andra sidan behövs tråkiga söndagar för att man ska gilla fredagen.
Possitivt tänkande, en bra grej, nåt jag behöver träna på.
Jag gör mitt bästa och enligt mig är detta en bra början.
=)

ut med det gamla och in med det nya

Nyår blev inte som jag hade tänkt mig från början, kanske bättre till och med. :) Jag fick umgås med alla älskade vänner som jag hade saknat så. (även om vissa var typ i usa och schweitz och inte kunde komma, vi tar igen det en annan gång)
Alla var glada och vi dansade och åt paj och drack bål. :D
Dagen efter slog det mig att jag under kvällen hittat på tre hela nyårslöften som jag nu faktiskt ska försöka hålla.
  • sluta äta så fasligt mycket godis...
    (samma som varje år, som aldrig håller men som man ändå måste ha bara för att straffa sig med lite dåligt samvete när man väl äter godis.)
  • bita ihop, ta i och inte klaga så förjäkligt om lumpen, nu är jag här o ska fan göra det bästa av det.
    (kommer inte heller gå, kommer klaga som fan för både adam och mamma, men det är kanske det man har dem till?)
  • ta igen all tid med Sofia Scott som vi missat 2008. vi sågs verkligen inte något mer efter studenten innan året var slut =(
    (Ska göra allt i min makt för att klara det löftet men lite hjälp från scott vore ju trevligt, om hon kunde komma hem till sverige iaf. :P)
Tack Alla ni som iaf kom på nyår och gjorde min kväll underbar! hihi!






p.s Sardinen är min nya favvo-lek by the way. ;D

Mohahaha:P

Jag kände för att busa lite med Larsson jag:P Nu är det ju så att hon har ett mobilt bredband nuförtiden, så lite mer uppdateringar skulle vi ju kunna få:P (Fast jag är väl inte så duktig själv heller:P)

Kyss på dej Lulle!!  <3




hihhihi!!:D:D

                                                                                                                                                           //Adam:P


RSS 2.0