hmmm...

Precis alldeles nyss pratade jag med min mycket vise storebror Martin. Han är så jäkla bra på att peppa mig så nu ska jag ta tag i helgen först och främst och satsa på att komma med på introduktionen för alla som ska rycka in till hösten. Efter det tänker jag ta beslutet om jag ska anta tjänsten som bevakningssoldat på K1.

Onsdag för drygt en vecka sen var en lycklig dag. Efter en seg dag på jobbet var det äntligen dags att fara till arlanda. :) Ååååh, vilken lycka det var! helt otrolig känsla att få krama sin bror efter ett helt år! weee!

På lördagen fick jag träffa adam, det var mysigt. :) men alldeles för kort tid tillsammans... Snutt... <3

Helgen när alla mina brudar var här var mysig o jag älskar att jag shoppade loss med Sophia i stockholm på fredagen. :D hihi. wee like TopShop! ( fresten vill jag tipsa alla som har sophia på besök hemma att om hon tappar bort något, armband tex, kolla i morotspåsen i kylen. ;) )

usch jag vet inte vad jag ska skriva, som vanligt... har alltid så mycke o berätta men jag bara blir omotiverad så fort jag loggar in på bloggen.. bläää.

sammanfattning...

först... en tanke till dig Malin Zetterblad och alla dina anhöriga. tänker på er ofta...

Det är ingen bra grej att vara slö med bloggandet för när man väl skriver finns det så mycket man vill berätta men då orkar man inte vara lika utförlig och så kommer man inte ihåg allt... Men jag ska göra mitt bästa i alla fall. :)

Den största delen av min tid går åt till att jobba. Måndag till fredag, 7 till halv 4, men som Helene den vise sa, man får ha batalningen i minnet så går det lite lättare. Annars gillar jag mitt jobb, gubbarna är snälla och dagarna går ganska fort ändå. En varm fredag för drygt två veckor sen krattade jag grus med traktorn och fick (inte) syn på ett fult staket som jag (inte) tyckte såg så kul att köra rakt igenom så jag provade. oops... piiiinsamt, men isak tar ändå priset när han körde traktorn med dörren öppen rakt igenom en grind vilket resulterade i 11 000 spänn för företaget att reparera. Mitt staket kan inte ha kostat mer än några hundra. :P



På helgerna försöker jag hitta på skojjiga saker som att gå på Kent <3 med Hanna o festa loss med henne o emma. Helgen var tokig och jag var bakfull i ungefär ett dygn men jag får väl skylla mig själv. ;) Kent var i alla underbart!
ibland tar jag en tripp till adam på helgen, ensam eller med hanna. roligt är det i vilket fall. :) när hanna var med var det mysigt, vi grillade, badade o åkte båt till en hemlig ö och picknickade och solade. :) hihi där missade ni allt nåt brudar!


Förra helgen var jag och adam på Gotland vilket var underbart även om jag saknade Emma eftersom hon är min trogna Gotlandsväninna egentligen. Vi badade, busade, bilade, "by-cyklade" och mumsade glass. :P det var mysigt. :) adam rakade även av sig hela håret, det blev fint, han ser cool ut. :D




för en stund sen var jag o mamma o jimbo ute o paddlade kanot, det var spännande, jimbo är en söt snutt. :P



I helgen kommer mina busbrudar o hälsar på! :D fast inte scottan. :( hur ska det gå? vi ska tänka på dig när vi skojjar runt i alla fall. hihi! längtar så!



torsdag 21/8 ~ bror kommer hem



RSS 2.0