done

nu är första högvakten avklarad. :D och 6 månader är nu över. Livet känns bra!






i morgon blir det drottningholm.
i övermorgon blir det linköping.
på lördag blir det London.
yes!









bässebol 11.18.45











en härlig påskhelg trots dum feber och förkylning. :)

bussen sthlm- karlstad 08.22.28

för ovanlighetens skull sitter jag på en buss. men för vanlighetens skull på resande fot. Är äntligen på väg till karlstad. Hela 5 dagars ledighet väntar och det bli till o spendera med adam. :) det gillar vi.

De senaste två veckorna har jag ägnat till att gå i takt, gå i takt och gå i takt. Man kan sammanfatta det hela med att jag har gått i takt. Undefär dygnet runt då man blir helt störd i huvudet av att göra det hela dagarna så man gör det omedvetet när man går till matsalen, bussen och toaletten. smått störande efter ett tag. Men det har dock inte bara vart tråkigt! vi har blivit jäkligt bra på exercis och vi är hejare på högvaktsceremoni vid det här laget! så det är nästan så att man vågar säga att ni kommer att bli åtminstone lite imponerade om ni kommer o kikar på slottet. ;) prelimenärt kommer jag att gå på högvakten på stockholm slott lördagen den 27 april. men återkommer när det är fastställt. ;)

under förra veckan genomfördes öven en liten aktivitiet som kallas tvågrensmärke där man fick chansen att visa sina fysiska färdigheter kombinerat med färdigheter i skjutning. Gjorde man bra i från sig kunde man få medalj, antingen guld, silver eller brons om man inte blev undekänd för att man sköt för dåligt förstås. Grejjen är den att jag är bara halvbra på att springa men en jävel på att skjuta så hade det inte varit för tratten- "jag- nämner- inga- namn" som sköt på min tavla så att både han och jag blev underkända hade jag fått guld! tapper som jag är springer jag om hela sträckan på 4 kilometer igen direkt efter första rundan, skjuter finemang första gången men är andra gången så utpumpad så jag skjuter som en kratta och blir underkänd... AAARRGGHHH! usch vad besviken jag var... dessutom var jag så slut så jag började grina framför ögonen på snygga serganten. typist... livet har sina prövningar ibland, kommer ta lång tid att komma över det här.


Annars är jag en ganska glad prick som var på party med Leif Pagrotsky förra veckan och förälskade mig i Deportees som just för tillfället skrålar i mina öron.







RSS 2.0