en gång i tiden

när jag var liten var jag ganska blyg. vet inte om folk uppfattar mig som blyg nu oxå kanske men jag har fått känlan av att jag är lite mer uttåtriktad nu för tiden. I vilket fall; så tyckte jag att det var läskigt att danska tryckare på klassdiskona. så jag struntade i det o rockade loss med mig själv i stället. :)

Idag har jag varit glad hela dan. (förutom i stallet i morse när erik skrämde livet ur mig, då var jag mest rädd och lessen.) det var jag igår oxå. So long piller!!! haha! aldrig mer såna säger jag bara. :P inte just nu iaf. kanske till sommarn eller nåt men nu klarar vi oss nog.
Jag och ida redovisade kemin idag. det vart inte så bra men nu är det gjort iaf. sköönt!

Ikväll ska vi hoppa på våra hestar och skratta o va glada. :D hihi

Har inga fina bilder från senaste dagarna så jag tar några som ger lite fina minnen stället. :)



saknar er alla... <3



Helgen

Helgen var mysig. :) I fredags åkte vi hem till adam och åt god fiskgryta som adams kockpappa lagade. hihi! Han lagar god mat. På lördagen sov vi läääänge och städade sen lite på taxi. Och åkte lite bil och kollade vilka kyrkor som hade gudstjänst. Sen köpte vi två semlor i åtorp för de pengar vi hade på oss. Sen hem igen och åt mera fiskgryta som fortfarande smakade gott. Senare på kvällen for vi till Karlskoga o kollade på National treasure. Den var faktiskt riktigt spännande. Uppföljare brukar ju annars som alla vet vara ganska dåliga men denna höll måttet. :)
image136

På söndagen var vi upp i ottan och iväg i bilen for vi mot Degerfors för att gå på ljusmässa. Det var fint men jag blev lite rastlös av det hela måste jag säga. Fast biskopen var ju där, så lite coolt var det. :)


 Sen for vi hem och åt. sen tillbaka till skolan o så fick jag damp på datorn så jag gick å la mig 9 o sov som en stock och är fortfarande dödstrött idag. Knasig Lulle.
 
Och jag älskar dig. =) för alltid... ♥

hihi! nu är jag tebax

Schobre!
Nu är jag äntligen tebax och min dator fungerar äntligen igen. :D Yippie! Jag är verkligen handikappad utan den. :P
mycke har hänt sen senast men jag minns inte riktigt vad så jag räknar bara upp det viktigast;
1. jag tog körkort den 9 januari. :D (hämtade kortet på posten idag) hihi, underbart är det!
2. adam är den finsate pojken i världen, fortfarande.
3. skolan har kommit igång på allvar och det är jättejobbigt men skönt att komma in i gammla rutinerna igen och kul å träffa alla underbara vänner.
4. Jag har vart på krogen för första gången sen jag fyllde arton. jag är dålig, jag vet men äntligen blev det av och det var galet skojj. :D hihi

 5. på senaste ekologi lektionen var vi i skogen och grillade blåbärspannkakor och mätte trädstammar och eldade skolböcker. det gillar vi, anders äger. :D

6. I fredags hade min älsklingsklass party i väse och det var kul för jag var nykter och körde bil. hihi! fast läskigt men underbart bra att det kom så galet mycke folk. Massa pengar blev det!. :D
Ida och vi andra i vi sex körde på 80-tals tema.


Det var allt skojj för denna gång men det blir mer så småning om!. :D puss på alla glada!

jul i stugan :)

julen är härlig. ibland. typ på sommaren när man svettas i värmen och drömmer sig bort till vintern, snön och julfirandet. När julen väl är här blir jag bara depprimerad av det äckliga vädret, stressad av julklappsångest och trött på all denna julmaten.
Fast tro inte att jag inte gillar julen för det gör jag. Allt det possitiva väger upp.
  • Frossa
  • Julkappar
  • Massa julgodis
  • Ledighet
  • Familjen
  • Mys
  • snön (när den väl infinner sig)
  • Fjällen
Min jul blev lyckad, jag fick en ny telefon vilket typ var det enda jag önskade mig. Sen fick jag en gitarr helt oförberett. Det var kul. :) som när man var liten och inte hade en aning om vad man skulle få. Adam fick oxå en gitarr, ida oxå. Så nu kan vi bilda  band, vi tre akustiska och Hanna med sin elgitarr. :D hihi

Till nyår bar det av till Lofsdalen som jag älskar så underbart mycke. Och ännu bättre vart det ju när Adam va med. :) vi myste, spelade spel med fulla föräldrar, åkte skidor, busade med jimbo, grävde upp bilar som mamma kört ner i snön och åkte sönder alla pulkor som fanns. :)
MYS!!


Året som gått har varit omtumlande men oxå underbart. våren var underbar på alla sätt fram till katastofen. ångesten bankar mig fortfarande i bröstet emellanåt men jag antar att allt som hände hände av en anledning. Adam, du är underbar som finns där.
Erik, du är en förebild för alla människor.

Sommaren var underbar med gotland, stuga, Adam i stockholm och i Bässebol, övningskörning och allt var det var. :) Sen kom hösten och trean började. halkbana o teoriprov gick fint. Och vi sex blir bara gosigare och gosigare med varann. ^^ (älskar och saknar er)

 

Ett ganska bra år allt som allt. :)

RSS 2.0