kalas/kafferep/släkträff/ ... call it wathever you want.

Idag firades Lulles födelsedag av släktingarna/gammlingarna. Oftast hadlar dessa "kalas" om att dricka kaffe, äta tårta och prata om vad stor man har blivit, o det var ungeför vad dagen bestod av oxå... Fast jag tyckte det kändes ganska trevligt faktigst. Kanske var det för att det var Jag som fyllde år eller så var det för att vädret var ganska fint eller så var det för att jag fick massa penger. :P Vem vet?...
Mamma åkte å handlade medans jag red på min busponny. =) Då köpte hon två tårtor; en till mig och en till resten. Min var finast. :D Hade Adam varit här hade jag delat den med honom.<3


Jag fick lite presenter oxå. =)

image66

Några kort, lite pengar, porslin o bestick (skräll...), fina koppar <3, tatueringspennor (från min knasiga morbror), lakan och en chokladask. :D Jag är helt klart nöjd. :)
God mat o en ful bild på mamma gjorde att jag blev extra glad. :D



image70
Så tog jag en fjortisbild oxå, det är kul. :)

 image71

Allt som allt en ganska mysig söndag. ♣

Minnen gör mig glad!

Är ensam hemma tills i morrn kväll... känns lite trist.. kollade precis på Kiki's delivery service. Den är mysig den filmen. Gjorde att det kändes lite bättre iaf. :)
image52
Kollade lite på Idol oxå men jag har liksom inte fått in den äkta idolkänslan än så jag tycker inte det är så jätteskojj. det jag kan säga om det hela är att amanda defenitivt är min favorit iaf.

Nu när jag inte har något annat intessant för mig kan jag ju alltid lägga upp lite söta bilder från förr i tiden som kan få mig att känna mig lite gladare o kanske inte lika ensam längre.

Jag som liten
1. På husvagnssemester i min lingondress. 2.Ganska rund som 2-åring så att säga. =) 3.Fiskar med bröderna vid sommarstugan.



Bästisarna
Jag och emma som glada 7-åringar. (vi leker hund för de som inte har någon erfarenhet av det). Jag och Hanna hade galet roligt när vi byggde städer med vulkanutbrott med hjälp av vattenslangen.



Gosedjuren
Mitt första husdjur (förutom akvariet vi hade nån gång i tiden) var kaninen Paddington <3. Han var en väldigt speciell liten kanin som gillade att äta frysta brödbitar direkt ur frysen, kila runt lös på köksgolvet o bli kliad bakom öronen med tårna vid frukostbordet. Min första ponny Yola var också en mycket speciell varelse som hade kunnat leva ett 30-årigt liv om inte hennes öde redan var bestämt... <3



"Oh brothers you are!..."
Mina otroligt söta och busiga bröder. <3 Och hela syskonskaran på balkongen. =)




ingenting

Jag kommer lyssna sönder den...

image50

längtar efter nya albumet...

image51

Gotland (bättre sent än aldrig)

Datorn totalpajjade ju lagom till vi kom hem från gotland så jag får lägga upp alla härliga gotlandsbilder nu i stället. (ävlägset det känns.=(



♥ underbart var det i alla fall ♥

18 långa år...

Jahapp. Då var man 18 då.. än har jag inte gjort nåt som man får göra när man är 18 förutam att en reklamtant från glocalnet fick mig att beställa ett abonemang på min egen födelsedag. :( (låågt säger jag bara.) o sen ringde jag ju faktigst in till en av alla dessa "pusselproglam" på tv. :P fast jag kom inte fram. :( kärring.
Annars var det en ganska så vanlig dag... vaknade dock av att mamma o pappa grälade... var ju inte så himla uppiggande... sen höll de i alla fall god min o sjöng för mig o så fick jag några paket. ett träns, en mp3 o kents nya singel var typ det jag fick. men jag ska inte klaga. jag får ju faktiskt ett körkort... mamma åkte sen till göteborg o pappa till jobbet. jag stannade hemma tills 10 då jag for in till stan för en timmes körlektion o sen till stallet för att hoppa på världens finaste ponny o sen kom veterinären o raspade lite tänder o vaccinerade lite. sen hem o sen in till stan för att äta kinamat med pappsen. det var gott...  =)



Hem...

Nu är jag hos adam igen. Det är mysigt. :D Igår var jag ute o red o adam följde med på cykeln. då tog han kort på mig. :) De blev fina.

 

Åker hem ikväll. :( Ska vara ledig två veckor o va hemma. Alla andra har praktik dom men jag tar det ivår i stället. :P
Kommer sakna dig älskling.. <3



RSS 2.0