det känns

Nu bor Jimbo hos mig. :D fast han är tjurig just nu, han tycker det var fasligt elakt av mamma att lämna honom här. Han ligger bara vid dörren i hallen o väntar på att hon ska komma tillbaka. Men han vänjer sig nog till i morrn kväll... förhoppningsvis. Jag fick köttbullar av farmor. Jag tycker om min farmor. Hon är snäll. =) Vi kollade på kalvarna o grisarna oxå. det tyckte farmor var mysigt tror jag. :)






...whilee I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
Back where I'd love to be...
...But I left him when I found him And now I wish I'd stayed...
...missing you again oh no...
... Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories will have to help me through,oh yeah
Dear God the only thing I ask of you is
to hold him when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left him when I found him And now I wish I'd stayed...

jag hoppas du vet

pust...

Äntligen är hatveckan över. nu är det sovdags och i morgon vaknar jag när jag vill och det är lördag. UNDRBART! då kommer min mommie, min poppie, min doggie och min granny! ska bli mysigt! sen får min lilla favorithund stanna kvar hos mig några dar. det ska oxå bli skojj!. :D hihi i morse var jag inte på så bra humör. antagligen pillersvängningar... synd att det ska behöva gå ut över min omgivning bara. förlåt alla. :( jag vet hur bajsigt dum å ful å tråkig jag är. Grejjen är den att det är jättelätt att sitta innan o efter och tänka att "FY helena, det där får aldrig hända igen"!, men när det väl sker kan jag inte kontrollera det. o gjejjen är den att om man tjatar på mig blir det bara värre... så ni vet till nästa gång. ignorera mig i stället.

/Lulle den förskräcklige.

image124


tio rosa rosor, på en måndag.

Igår var det måndag, för mig alltid en ganska tung dag. Hela veckan framför mig, tidig morgon efter helgens sena o.s.v... Adam åkte in till stan när han slutade för att han skulle fixa massa viktiga grejjer. När han kom tillbaka hade han tro det eller ej 10 rosa rosor med sig! Jag blev så galet glad att jag viste inte vart jag skulle ta vägen, det var nästan så att tårarna började rinna men det hade ju vart lite väl överdrivet kanske så jag höll igen.

Jag har den FINASTE pojken i hela världen. Och det finns ingen eller inget som kan ändra på det.




bus med hillepille

tihi! ibland kan man busa med helene. det är mysigt. ^^ vi choklad o kollade balklänningar och lite annat. :) hihi

image115

Tidiagre under dagen busade alla utom Anna (hon tog körkort i stället) med att skriva in våra namn på google o se vilken bild som blev den första. Så här blev resultatet.
Sofia Scott (sig själv) image118 Helena Larsson (Jan Brink o Briar) image119 Ida Lillienau (nåt konstigt pappersgrejjs)image120 Sophia Nordenö( söt grejj) image121
Helene Wahlgren (en ful utställningshund) image122


hihihihihihi!!!!!


Sen pratade jag massa med min finfina japanska bror idag. Jag saknar honom massa. Tycker att han kan ta o komma hem snart. :( skulle vilja ha en gosigoskram.. en sån där som bara han kan ge...

  ♥

sm, maskerad, skräckis och en helvetes torsdag.

Här sitter jag och skriver svenskanovell. Meningen är att det ska vara läskig men det vete sjutton om den blir asså. :P Oerhört avslappnande om man jämför med gårdagen iaf. Det var riktigt stressigt. Då var det tävling och kemi och engelska och skola för hela slanten så att säga. Tävlingen gick mycket bra iaf och jag vann igen. Otroligare ponny får man ju leta efter faktigst. Galet hur mycket jag tycker om henne.

 Tyvärr har jag inga bilder än men de kommer förhoppningsvis så småningom. Maskeraden förra vecka gick också bra. Vi vann den också. =) Inte utklädnaden då utan själva hoppningen då. Men det var kul iaf! '

image112

I måndags hade vi uttagningen till hoppningen i skolmästerskapen. Jag var bäst i klassen. =) fast jag hade lilla Leo och då går det bra för vem som helst.
idag var det kemiprov. det gick åt skogen rent ut sagt... men jaja. jag antar att det bara är å göra om, ingen lär väl dö av det iaf. Jag blir bara så arg på mig själv när jag inte kan ta tag i saker och ting ordentligt. Men jag får skylla på att vi har så jäkla mycket just nu. Har man hundra saker att göra blir alla slavigt gjorda. Om man bara har två eller tre kan man göra de lite bättre i stället. Det är min filosofi.
ingen höjdartorsdag alltså.




RSS 2.0