and they found each other.

sitter hemma med nässelutslag och försöker lugna ner mig. frågan är om det verkligen hjälper att sitta hemma och känna att man inte gör någon nytta alls...? Läkaren påstår att jag är stressad och behöver prioritera bort saker ur mitt liv så att jag kan stressa av. men hur ska det gå till? Jag måste planera min NZ resa och jag måste få min häst såld och jag måste plugga till hästskötarexamen och jag måste hinna säga hej då till alla jag känner innan jag drar utomlands i ett halvår och jag måste försöka att inte få ångest över att lämna alla mina undrbara lumparvänner om 16 dagar och jag har väldigt svårt att sluta tänka på er.
Men nu skiner i alla fall solen efter en förmiddag med ösregn! det gör mig glad! och det blir en skvadronsbal! och en skvadronsmiddag! och en hejdundrande party på muckdagen!
Nästa torsdag försvinner Emma till grannlandet och jag bara hoppas att jag ska vara frisk till lördag så jag kan ge henne ett välförtjänat avsked för jag kommer att sakna henne som en tok! Men grannlandet kommer inte att bli besvikna över att få en sån som du! Hoppas vi får hem dig igen om ett år bara! Annars kommer jag personligen och hämtar dig!
 Och Hanna min älskade vän! det kommer bli tungt att säga hej då till dig... Du betyder så mycket för mig så jag tror inte ens du fattar det själv faktiskt... Kommer sakna dig så det gör ont!
Nu är det nog dax för en kalldusch igen så jag inte kliar sönder mig... suck.

nu

hej hopp. mycke är på gång dessa dagar. helgen på gotland var underbar och nu i helgen hade jag dödskul med hanna, elin, karlquist o allt annat tokigt folk!

det är nu sex veckor kvar till muck och det ser ut som att friheten kommer att ta mig till nya zeeland ganska direkt! det kommer bli dunderskoj! innen dess behöver jag dock hitta ett hem till min älskade ponny som jag förövrigt hälsade på en sväng i helgen... fattar inte hur en enda ponny bara genom att vara den hon alltid varit kan få mig o grina. det är något med den hästen som inta andra hästar har.


Tack Älskade Ponny för att du får mig att le!

RSS 2.0