Framme!

Nu är jag här. :) flyget gick bra men lite stressigt i Tyskland. :P De sa att gaten skulle ligga i näheten av den jag kom ifrån men inte då. den låg på andra siden en tunnel som va typ en km lång. :P sprang gjorde jag o svettig blev jag men fram kom jag. :) hehe

image168 fina utsikten. =)

Resan gick i alla fall i allmänhet bra förutam att vädret var exakt lika regnit o mulet hela vägen, var bara temperaturen som steg lite. :D Laurent som veterinären heter lärde mig på hemvägen från flygplatsen allt man ska tänka på när en fölunge föds. så nu kan jag det. på Frengelska dessutom. :P Han är en trevlig en och Magdalena som är frun i huset är oxå jättesnäll.
I natt sover jag hos Jonna som är aupair hos familjen men i morrn kommer jag flytta in i ett hus precis vid stallet där jag ska bo själv. :S hur ska detta gå?? jisses. De säger dessutom att det typ bara är Laurent som kan engelska... puuh vad jag önskar att jag läst fransdka i stället för dumma spanska-bajs. men jaja.. jag får väl nöja mig med att han minnsan kan spanska oxå utantill... synd bara att jag inte kommer ihåg nåt. haha! lyckad språkmänniska jag är då. :P Nu är det nog dax att sova i alla fall.  och ta av mig dessa snuskkläder äntligen. :)
Puss o gonatt. Särskillt till dig min ängel. <3



idag gäller det.

Idag bär det äv mot varmare bräddgrader... Jag borde skratta mig lycklig men det gör jag inte. Det känns bara jättejobbigt just nu. Först o främst är det jobbigt att lämna alla men det värsta är nog att jag är så fruktansvärt rädd för hur allt ska ordna sig... Kommer de gilla mig? Hur ska jag bo? Kommer jag få något ledigt? Hur ska jag skaffa mat? Herre gud.. det låter som jag ska ut i skogen med ett gäng campare... nu får jag skärpa till mig. Känslorna är i alla fall blandade och jag är rädd att det är de negetiva som tar över. Vi får hoppas att det ändrar sig på vägen.
Jag kommer sakna Er alla och jag hopps att jag ska kunna uppdatera bloggen ganska ofta. Vi får se hur det går.
Vi ses i April...

HEJ DÅ!

image167

):

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i bilen. Det är så mycket jobbigare att åka bil när man är sjuk... Tänk att jag visste att alla sjukli´ngar skulle smitta mig. Elin, Emmelie och Erik misstänker jag kan ligga bakom med sina rassliga halsar, hosta och feber. hmmpf.. På tisdag ska jag åka till Fraknkrike, sjuk som jag är... Igår kändes det superkul men idag känns allt bara jobbigt... Hur ska jag klara mig utan alla som jag älskar så mycket i hela fyra veckor? Alla H-are, ni 5, adam, charesse och alla ni andra som jag hoppas ni vet vilka ni är. Det var riktigt jobbigt att åka från Adam idag. Jag grät lite i bilen men jag tror inte att nån såg... Efter det åkte vi till Malmköping för att lämna Charesse vilket inte gjorde nånting bättre. Det var nästan lika jobbigt som att lämna Adam... Så nu är jag bara matt och trött av saknad och längtan att komma tillbaka till Er. Saknar er alla och ni ska veta att jag tänker på er alltid. ♥

Bus med Ida <3

Jag är trött.
Kom precis in från stallet. Jag och Ida har busat med kotten o charesse i skogen. :) det var kul. :D Ida visade mig den plats där hon o Greger vurpade för knappt ett år sen. Hon fick rysninger. det tyckte jag var kul. :P hehe. sen red vi i grustaget där man inte får rida och tog massa fina bilder. Hästarna var glada o busiga och det var vi också. Nu är det matte som väntar. det gör att jag får rysninger. jag får verkligen ångest över detta prov. :( det är det sista provet nånsin i matte (förutom nationella) och jag vill verkligen inte göra om det. Men jag antar att det bara är å ta tag i det hela så jag säger hej då för den här gången.



image164


buss, puss och skogsridning

i fredags var en mysig dag. :) efter skolan hjälpte ida till att övertala mig att rida ut en sväng i det fina vårvädret och de var väl tur för underbart var det. :)

När jag ridigt klart var det dax att ta bussen med adam hem till kristinehamn. det var adams favvobusschaffis. :) han var snäll och duktig på att köra buss. :P och så var det fin solnedgång också. :) hihi

Hela helgen var det puss o gos o mys och plugg och städ och lite läskiga adamföräldrar oxå. :P hihi
och adam dansade nomanejdansen. den var fin men mamma blev arg. :S

Sen red jag på söt-Mindy också. hon är så go. :D tycker om henne. :)

vi bakade bullar oxå som blev en konstig deg men goda till slut. :) synd bara att vi inte fick nån bild på det. :( sen sov jag hos adam i natt o han var söt när han vaknade. :)




jour, igen

Hela förra veckan o hela helgen hade jag jour i stallet. det jar jobbigt. :( men nu är det över o i morrn får jag sova hela 45 minuter längre. :D weee
Tur var att jag hade Adam med mig så att det blev lite roligare iaf. Sen åt vi mysig mat på kvällarna o eldade popcorn o åt glass o chokladsås.Myys!!
Och igår hjälpte ängeln mig med samhällskunskap o så gjorde han en hemlig milkshake oxå! fyyy va han är bra!!
Jag älskar dig <3
image152

Nu är det dax att gå till ekologin o göra lite torskarbete med idis-älsklingen och nordis-sötisen. De är mycket bra de med. :D
Och förståss alla andra i vi sex, så ni behöver inte känna er bortglömda. ;)

Love you all!
pöss

Hem! :D

Idag ska jag äntligen få komma hem lite. :D jag ska baka, åka till mormor, gå på stan med mamma, köra bil och gosa med emma. ^^ Det ska bli sååå mysigt!

 

Idag har jag varit jätteglad igen! Det är så häligt o vara glad. :) varför ska man vara lessen för? fast nu vet jag ju hur svårt det är att styre det. skit samma.
I morde hade vi kemiredovisningar. Några hade gjort ett arbete om faundation (eller hur det nu stavas) och sminkade därför christoffer. :) hen dåg ut som en stransa och jag blev ärligt talat lite rädd för han. :P
christoffer som transvestit: christoffer i vanliga fall:
haha!!
Senare på dagen blev ida och nordis dansanta o glans. då fick jag mig oxå ett gott kratt. :)
(dålig bild, usch)
Efter lunch hade vi engelskai typ två o en halv timme...fast jag var glad ändå...

♥ FÖR JAG SKA ÅKA HEM TILL MIN MOMMIE OCH MIN PAPPIE! ♥

RSS 2.0